International Journal of Gastronomy and Food Science

eISSN: 1878-4518pISSN: 1878-450X

타겟저널 가이드에 맞추는 저널포맷팅

전문가들이 직접 저널양식 가이드라인에 맞게 모든 요소들을 맞추어 게재 성공률 향상!

Aims and Scope

International Journal of Gastronomy and Food Science is a peer-reviewed journal that explicitly focuses on the interface of food science and gastronomy. Articles focusing only on food science will not be considered. This journal equally encourages both scientists and chefs to publish original scientific papers, review articles and original culinary works. We seek articles with clear evidence of this interaction. From a scientific perspective, this publication aims to become the home for research from the whole community of food science and gastronomy. Less

주요 지표

CiteScore
3.6
Impact Factor
< 5
SJR
Q2Food Science
SNIP
1.05
4
Time to Publish
time-to-publish View Chart
4  Mo

저널 사양

개요
  • 출판사
    ELSEVIER
  • 언어
    English
  • 발행 주기
    Quarterly
일반 정보
닫기
게시 시간
배포 게시 시간
2022년에 게시된 기사
색인 게시 시간
개월발행된 논문 수
0-3 28%
4-6 52%
7-9 15%
>9 5%

관련 분야

Sous vide
Coconut oil
Aqueous solution
Insect
Simulation
Passion fruit
Gas chromatography
Wine
Antioxidant capacity
Gastrointestinal digestion
Sensory interaction
Olive oil
Business travel
Nutritional content
Ice cream
Pea protein
Parenchyma
Linseed oil
Process optimization
Japanese radish

최신 출판 논문

연간 게재 논문수

자주 묻는 질문(FAQ)

언제부터 International Journal of Gastronomy and Food Science가 퍼블리싱을 시작했나요? Faqs

International Journal of Gastronomy and Food Science는 2012부터 현재까지 게시되고 있습니다.

얼마나 자주 International Journal of Gastronomy and Food Science가 게시되나요? Faqs

{PH}가 Quarterly로 게시되었습니다.

International Journal of Gastronomy and Food Science의 게시자는 누구인가요? Faqs

International Journal of Gastronomy and Food Science의 게시자는 ELSEVIER입니다.

저널의 목표와 International Journal of Gastronomy and Food Science의 범위는 어디에서 찾을 수 있나요? Faqs

International Journal of Gastronomy and Food Science의 목표 및 범위에 대해서는 위 페이지의 섹션을 참조하세요.

에디티지에서 International Journal of Gastronomy and Food Science의 저널 메트릭을 보려면 어떻게 해야 하나요? Faqs

International Journal of Gastronomy and Food Science 메트릭에 대해서는 위 페이지의 섹션을 참조하세요.

International Journal of Gastronomy and Food Science의 eISSN 및 pISSN 번호는 무엇인가요? Faqs

eISSN 번호는 1878-4518이고 pISSN 번호는 International Journal of Gastronomy and Food Science의 경우 1878-450X입니다.

이 저널의 초점은 무엇인가요? Faqs

이 저널은 Sous vide, Coconut oil, Aqueous solution, Insect, Simulation, Passion fruit, Gas chromatography, Wine, Antioxidant capacity, Gastrointestinal digestion, Sensory interaction, Olive oil, Business travel, Nutritional content, Ice cream, Pea protein, Parenchyma, Linseed oil, Process optimization, Japanese radish를 포함한 다양한 주제를 다룹니다.

내 연구에 적합한 저널을 찾는 것이 왜 중요한가요? Faqs

올바른 저널을 선택하면 연구가 가장 관련성이 높은 독자에게 도달할 수 있으며, 따라서 학술적 영향력과 해당 분야에 대한 기여도를 극대화할 수 있습니다.

저널 선택이 제 학업 경력에 영향을 미칠 수 있나요? Faqs

물론입니다. 평판이 좋은 저널에 출판하면 학술적 프로필이 향상되어 보조금, 종신 재직 및 기타 직업적 기회에 대한 경쟁력을 높일 수 있습니다.

영향력이 큰 저널만 타겟팅하는 것이 바람직합니까? Faqs

영향력이 높은 저널은 가시성이 높지만, 경쟁이 치열한 경우가 많습니다. 저널의 영향력 지수와 논문이 채택될 가능성의 균형을 맞추는 것이 중요합니다.