Aims and Scope
Critical Reviews in Food Science and Nutrition is a food science journal published monthly by Taylor & Francis. It was originally established in 1970 as Critical Reviews in Food Technology, but changed to its current name in 1975. The editor-in-chief is Fergus M. Clydesdale (University of Massachusetts Amherst). According to the Journal Citation Reports, the journal has a 2019 impact factor of 7.860, ranking it 3rd out of 89 journals in the category "Nutrition and Dietetics" and 4th out of 139 journals in the category "Food Science and Technology". Less
주요 지표
저널 사양
Indexed in the following public directories
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- 출판사TAYLOR & FRANCIS INC
- 언어English
- 발행 주기Monthly
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- 발행 주기Monthly
- 발행 시작년도1989
- 출판사 사이트
- 저널 사이트
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자주 묻는 질문(FAQ)
언제부터 Critical Reviews in Food Science and Nutrition가 퍼블리싱을 시작했나요?
Critical Reviews in Food Science and Nutrition는 1989부터 현재까지 게시되고 있습니다.
얼마나 자주 Critical Reviews in Food Science and Nutrition가 게시되나요?
{PH}가 Monthly로 게시되었습니다.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition의 게시자는 누구인가요?
Critical Reviews in Food Science and Nutrition의 게시자는 TAYLOR & FRANCIS INC입니다.
저널의 목표와 Critical Reviews in Food Science and Nutrition의 범위는 어디에서 찾을 수 있나요?
Critical Reviews in Food Science and Nutrition의 목표 및 범위에 대해서는 위 페이지의 섹션을 참조하세요.
에디티지에서 Critical Reviews in Food Science and Nutrition의 저널 메트릭을 보려면 어떻게 해야 하나요?
Critical Reviews in Food Science and Nutrition 메트릭에 대해서는 위 페이지의 섹션을 참조하세요.
Critical Reviews in Food Science and Nutrition의 eISSN 및 pISSN 번호는 무엇인가요?
eISSN 번호는 1549-7852이고 pISSN 번호는 Critical Reviews in Food Science and Nutrition의 경우 1040-8398입니다.
이 저널의 초점은 무엇인가요?
이 저널은 Meta-analysis, Phytochemical, Food safety, Vitamin, Antioxidant, Cancer, Nanotechnology, Wine, Shelf life, Insect, Risk of mortality, Confidence interval, 3D printing, Food industry, Anti-inflammatory, Type 2 diabetes, Metabolism, Antimicrobial, Curcumin, Nanomaterials를 포함한 다양한 주제를 다룹니다.
내 연구에 적합한 저널을 찾는 것이 왜 중요한가요?
올바른 저널을 선택하면 연구가 가장 관련성이 높은 독자에게 도달할 수 있으며, 따라서 학술적 영향력과 해당 분야에 대한 기여도를 극대화할 수 있습니다.
저널 선택이 제 학업 경력에 영향을 미칠 수 있나요?
물론입니다. 평판이 좋은 저널에 출판하면 학술적 프로필이 향상되어 보조금, 종신 재직 및 기타 직업적 기회에 대한 경쟁력을 높일 수 있습니다.
영향력이 큰 저널만 타겟팅하는 것이 바람직합니까?
영향력이 높은 저널은 가시성이 높지만, 경쟁이 치열한 경우가 많습니다. 저널의 영향력 지수와 논문이 채택될 가능성의 균형을 맞추는 것이 중요합니다.